Trodde det skulle bli vår...

När jag steg upp i morse var det snö överallt! Jag förstår inte... jag trodde det var dags för vår nu. Det har iof varit plusgrader idag, så förhoppningsvis försvinner det snabbt. Äkte hem till mamma och pappa på eftermiddagen. Det är så skönt att komma dit ibland och slippa vara själv.
        I morron ska jag till Karlskrona och vara nanny åt Jojje, Terese och Håkans unge. Det ska bli jättekul att vara (nästan) ensam med honom en hel dag! Lägger upp bilder i morron... Längtar efter honom jättemycket!! Jossan ska också hjälpa till, så hon får väl ta bajsbjöjjorna så fixar jag resten.... Men det ska nog gå bra!


                                              

Tvålfabrik

Ikväll har jag gjort lite skrubbtvålar. Fick idén när vi var på skördefesten på Öland i höstas. Köpte en sån där och tänkte att det inte kan vara så svårt att göra själv! Och det var det inte heller!! Perfekt gå-bort-present eller bara ha till sig själv. 

                                                                                     

                                                                                 
Tvålmassa och den torkade gurkgrejen (som jag faktiskt hittade på Åhléns) som är själva skrubben.




Det färdiga resultatet! Det blev lite oranga med apelsindoft.

Trött!

Sov i Ronneby hos Ida inatt. Det är alltid lika trevligt att vara där, men jag fattar inte varför jag alltid glömmer mina allergitabletter hemma! Det förstör mitt humör lite... men det gick ju bra efter lite vin i kroppen. Missade bussen på morgonen så jag kom nästan en timme sent till skolan, men jag hade med mig muffin som jag bakat så jag tror nog att alla förlät mig! Vi är ett sånt himla bra gäng på musiken! De andra musikstudenterna är så sköna... Efter att ha gått och klappat i puls/takt på musik-didaktiken hade vi bild där vi skulle redovisa vår bilder och göra en analys av dom. Det gick väl bra, men vi blir för tramsiga på eftermiddagarna hörni.... På bussen hem somnade jag som en stock och snarkade säkert högt och tydligt, men jag kan ju inte direkt göra nått åt det.. :P Det blir mackor till middag idag! Orkar verkligen inget annat.... får rota fram nån matlåda tills i morron....



    Idas kissekatter! (Idas bild till o med...)

Mitt första inlägg!!

Här kommer mitt första inlägg! Har länge tänkt att starta en blogg men inte riktigt fått tummen ur.... Men nu har jag blivit så inspirerad av andra bloggar så nu jäklar! Den är så klart fortfarande under uppbyggnad, så det kommer bli lite ändringar då och då! Tänkte försöka skriva lite om mig själv,musik, mitt amatör-bakande och annat allmänt! Ska försöka lägga upp så mycket bilder som möjligt, då blir det ju roligare att läsa!    Håll till godo så länge! Bella

Här kommer mitt första inlägg! Har länge tänkt att starta en blogg men inte riktigt fått tummen ur.... Men nu har jag blivit så inspirerad av andra bloggar så nu jäklar! Den är så klart fortfarande under uppbyggnad, så det kommer bli lite ändringar då och då! Tänkte försöka skriva lite om mig själv,musik, mitt amatör-bakande och annat allmänt! Ska försöka lägga upp så mycket bilder som möjligt, då blir det ju roligare att läsa! Håll till godo så länge! Bella  P.s Bilden är från idag när Jossan och jag gick en promenad i solskenet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0